21 Şubat 2016 Pazar

Kaşmir Halı Modelleri 2016

Kaşmir halı modelleri ve fiyatları, yeni sezon da Kaşmir ‘ in kalite ve müşteri memnuniyeti anlayışı ile halı sektörünün öncüsü olmaya devam edecek gibi görünüyor. Kaşmir Halı, halı sektöründe küresel ve iç pazarda artan satışlar ve talepler sayesinde istikrarlı bir büyüme gösterdi. Amerika Birleşik Devletleri, Batı Asya ve avrupada ipek ve yün halı modelleriniKaşmir Halının dış politika anlayışı ile büyümesinin bir nedeni olarak görebiliriz.










Böylesine özgün ve istikrarlı bir konuma ulaşan Kaşmirin Halıları tabiyki de türk ekonomisine kattığı güç ve Kaşmir halının kalite anlayışı ile iyi bir marka olmuş olsa gerek ki, halı modellerine ilk akla gelen markalardan biri haline gelmiştir.

Bir halı modeli satın alınırken genel olarak hayat boyu kullanılmak için satın alınıyor. Bunun için halı modelinin seçiminde evinizin dekorasyonuna daha yatkın tonlar seçilmelidir.Kaşmir halı modellerinde el yapımı olan modeller bir hayat boyu kullanılmak için daha yatkın, çünki sağlamlığı baz alındığın da seçimi daha kolay olabiliyor.


Evlerinizde ayaklarınızın altında ipeksi bir dokunuş için Kaşmir halının 2016 sezonunda ürettiği halı modellerinden yana seçiminizi kullanmanız sizin zaafiyetinize diyebiliriz.Kaşmir halı modellerini gördüğünüzde fikriniz bizim fikrimizden farklı ise bile değişeceğinden eminiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder