13 Şubat 2016 Cumartesi

2016 Yılının Trend Yemek Masası Modelleri

2016 sezonu boyunca en çok dikkat çeken, çok fazla yani aşırı rağbet gören trend yemek masası modellerini merak ediyormusunuz. Acaba yemek masası modasının kalbi hangi tür yemek masası setlerinde atıyor, insanlar mutfağı ya da yemek odası için nasıl yemek masalarını tercih ediyor bu işin sırrı nedir diyenler için derlediğimiz karelerde bütün ayrıntıları bulabileceksiniz.


En baştan söylemeliyim ki 2016 sezonda en çok dikkat çeken, en fazla rağbet gören yemek masaları arasında ahşap ve açılır kapanır yemek masası modelleri var. Neden insanların ahşap yemek masası modellerini ve açılır kapanır yemek masası setlerini daha çok tercih ettiğini tahmin etmemek aslında zor değil. Çoğumuz işten eve geldiğimiz de kalabalık bir sofra bizi bekliyorsa, bunun gibi sofraların en uygun ve vazgeçilmez yemek masaları ergonomik yani açılır kapanır yemek masaları olduğunu söylemek gerekir.







Bu sezonun trend yemek masası modellerinde dikkat çeken ayrıntılardan bahsetmek gerekiyor ise, lake tablaların daha çok metal aksamlar üzerinde uygulandığını görüyoruz. Ayrınca lake yemek masası modelleri artk sadece beyaz gibi açık renklerde üretilmemekte olup hemen hemen her renkten bir lake yemek masası bulabileceğiniz sezona hoş geldiniz. Yeni sezon trend yemek masası modelleri arasında cam yemek masalarının 10 mm lik tamperli cam geleneği güven vermesi açısından devam etmektedir. Bu sezon ki trend cam yemek masaları için en çok tercih edilenlerin mermer desenli tamperli cam yemek masaları olduğunu bilseniz iyi olur.





Her mutfağın ihtiyacı haline gelen yemek masaları, trend olabilmek için deyim yerinde ise kıyasıya birbirleri ile yarışıyorlar. Bir çok ayrıntıyı ve özelliği kendisinde saklayan yeni sezon trend yemek masaları, sizin çizgileriniz ile örtüşecek ayrıntılara kesinlikle sahiptir. Kendi istediğiniz tasarımı ve özellikler yeni sezon tren yemek masası setlerinde bulun, yemek masası modasına siz de ayak uydurun. Rahatlığı ve konforu bir arada yaşayacağınız trend yemek masaları sizin için bir yemek masasından daha fazlasını vaad ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder