21 Şubat 2016 Pazar

Filli Boya Renk Kataloğu İle Mekanlarınıza Yeni Bir Akım Getirin

Filli boya renk kataloğu mekanında değişiklik yapmaya karar verenler için, yeni bir ev alanlar veya alacaklar adına, Bu evinize kendinize özgü tasarım giydirmek bir bakıma da duvarların boyasını yenilemek isteyenler için filli boya renk kataloğunda çok cazip tonlara yer ayırmış. Yeni sezonda yeniden evini boyamak isteyenler için, şöylede denilebilir bahar ve yaz aylarının canlılığını mekanlarınını içlerine kadar getirmek isteyenler için filli boya renk kataloğuna bakmalarını önemle öneriyoruz.
Filli boya dış cephe boya kataloğu:

Dış cepheler mekan ve binaların bir başka anlamı ile makyajı diyebiliyoruz değilmi?  Bu yüzdendir ki sağlam bir görüntü veren ve görünümünde ilgi çekici bir şıklık olan dış cepheler binanın imajına daha lüks bir imaj, değerinede değer katacağı kesindir herhalde. Filli Boya renk kataloğunda binaların makyajı için hazırlanmış dış cephe boyaları bulmakta mümkün elbette.




Dış cephelerinin daha uzun ömürlü makyaja sahip olması ve daha iyi bir kavram ile söylemek gerekir ise güneşin UV ışınlarından koruyarak uzun ömürlü ve kaliteli bir görünüm yakalamak, filli boya renk kataloğunda ki renkler ile mümkün.



Filli boya renk kataloğunda iki boya grubu vardır bunlar, Amphisilan ve Muresko Silakrilrenk grublarıdır.
Amphisilan:Yeni nesil silikon emülsiyon esaslı, kendi kendini temizleyebilen, fotokatalitik, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.
Muresko Silakril:Akrilik kopolimer emülsiyon esaslı, silikonlu, mat yapı son kat dış cephe boyasıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder