16 Şubat 2016 Salı

2016 Mutfak Masası Modelleri

Mutfak Masası Modelleri 2016 sezonunda da farklı amaçlar doğrultusunda tasarlanarak, mutfağınız için verimli kullanım alanları yaratacak, size kullanım esnasında kolaylıklar sağlayacak ve bir o kadarda mutfağınızın estetiğine ayak uydurabilecek tasarımlar dahilinde üretilmeye devam ediyor. Her sezon kendine farklı başık açıları kazandırmaya devam  eden Mutfak Masaları, 2016 sezonunda da bu farklılığını sürdürmeye devam edeceği görünüyor. 2016 Mutfak Masası Modellerinden kendi mutfağınız için yaratılmış olan bir mutfak masası seçemek sizin için kolay olmayacağını biliyoruz fakat en azından size ipuçları verebilecek çok geniş bir yelpazeye sahip olan mutfak masası koleksiyonundan bazılarını sunmak istedik.





Yeni sezonda dar ve geniş mekanlar için üretilen bir çok mutfak masası modelleri mevcut. Dar mutfaklar için mutfakta yemek yemek bir hayli meşakkatli bir konu olduğu için olsa gerek ki, yeni nesil Mutfak Masaları gerçektende bu sıkıntıyı giderebilmek adına üretiliyor denilebilir. Özellikle yuvarlak ve kısa kesimli mutfak masaları dar alanlar için 2016 sezonunda iyi bir çözüm olabileceklerini gösteriyorlar. Hatta ergonomiy yapısına daha çok fonksiyon eklenerek uzayıp kısalabilen mutfak masaları da artık çok yaygın olarak üretilmekte ve mutfak masası modellerinde en çok satanların başında yerini almaktadır. Diğer taraftan büyük mutfaklar için de sürpriz mutfak masaları da geliştirilmiş tabiyki. Büyük mekanlar için cam mutfak masaları oldukça dikkat çekici ve nezih mekanların vazgeçilmezi olan Cam Mutfak masaları 2016 sezonunda da ilgi toplamaya devam edecektir. Cam mutfak masalarının aslında her zaman avantajlı olduğu bilinir, bu avantajların en başında temizlenmesinin kolay olması ve mutfağa yemek yemek dışında girildiğinde hoş bir görünüm katabilmesinden ileri geliyor.Ahşap Mutfak masalarınında uzayıp kısalabilenlerinden yükselip alçalabilenlerinden tutun bir çok farklı fonksiyonellikler doğrultusunde ergonomisinde gelişmeler görüldüğünü göz ardı etmemek gerekiyor.


Elbettedir ki Mutfak Masalarının önemi oldukça büyüktür. Çünki yemeğin mutfakta yenilmesi bir çok konuda hem zaman ve hem zahmet kazandıracağı içindir ki en iyi seçimi yapmak söylediğimiz gibi hiç kolay olmayacaktır. Zaten 2016 sezonunda ki mutfak masaları arasında aslında hiç te pişman olmayacağınız, kullanımında ve kapladığı alanda sizi tatmin edecek bir çok mutfak masası mevcut. Bunların akebinde mutfak masalarının estetiğinden bahsetmeye devam edersek özellikle ahşap mutfak masaları için  ahşap ve beyaz renkte olan mutfak masaları gerçektende sizin için iyi bir seçim olabilir, resimdeki beyaz sandalyeli mutfak masası sizin için iyi bir fikir olabilir lütfen onu göz önünde bulundurunuz.


Ayrıca cam mutfak masalarının metal ayaklı sandalyelerinde ki görünüm de mutfağınız için doğru bir dekorasyon seçimide olabilir. Mutfağınızn boyalarının yeşil gibi açık tonlarda olduğunu varsayarsak, cam mutfak masalarında seçim yapmanız, koyu tonlarda olduğunu varsayarsak ahşap mutfak masalarından yana seçim yapmanız çok daha iyi bir karar olabilir. Bütün bunlardan sonra en çok merak edilen konuda mutfak masalarının fiyatlarıdır. Malzemesine göre değişim yaşayan mutfak masası fiyatları 500 tl den başlayarak 5000-10000 TL ye kadar yükselebiliyor. Bunların dışında biraz daha farklı bir fikir edinmek isterseniz ahşap mutfak masalarının fiyatları cam mutfak masalarının fiyatlarına nazaran biraz daha ucuz. Fiyat konusunda oldukça zorlanacağınızı bilsekte bu rakamlar bir gerçek ama hayal değil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder