6 Ocak 2016 Çarşamba

Yuvarlak Yemek Masası

Yuvarlak yemek masası, dairesel hatların yemeklere verdiği keyfin değerini bilen aileler için ahşap,metal ve cam seçenekleri ile yeni sezona biririnden gizemli tasarımları ile girdiler. 4 kişilik sofarların dışına çıkılarak daha fazla büyük masaları ile 6-8-10 kişilik grupları ile mutfağınız ya da yemek odanız için dinamik bir hava getirmek isterseniz, bu sezon üretilen yuvarlak yemek masası seçeneklerine göz atmalısınız.



Sıradan yemek masalarından sıkıldıysanız, mutfağınızın kalitesini bir puan arttırmak için yuvarlak yemek masası modelleri sizin için bir seçenek olabilir. Her sezon olduğu gibi bu sezon da yuvarlak yemek masası modelleri, fiyatları ve çeşitleri baştan sona yenilendi. Ahşap, metal ve cam seçenekleri ile sezona damgasını vuracak yuvarlak yemek masalarındaki genel bakışı tasarımının üzerinde en çok durulan yemek masası çeşitleri diyebiliriz.

Metal yuvarlak yemek masalarında daha çok eskitme demir kullanılan bu sezonda, cam yuvarlak yemek masalarında genel olarak tamperli camların güven vermesinin önemi büyüktür. Ahşap yuvarlak yemek masalarda cilalı ve lake seçenekler mutfağınıza ferah bir hava katabilir. Ahşap yuvarlak yemek masası modelleri her sezon olduğu gibi bu sezon da da en çok satanlar sıralamasına gireceklerini kesin gösteriyorlar.









Ahşap dekorlu bir mutfağınız var ve dekorasyon sizin için bir gereklilik ise, bu sezon yemek masası modasına ayak uydurmak adına, mutfağınıza 4-6-8-10 kişilk yuvarlak yemek masası satın alabilirsiniz. Sofra kalabalığınıza göre bir yuvarlak yemek masası bulacağınız bu sezon da açılır kapanır yuvarlak masalar belkide sizin için bir çözümdür. Kendine özgü mekanizmaları sayesinde güze tasarımlar vaad eden açılır kapanır masaların lake çeşitleride bu sezona giriş yaptı bile.

1 yorum: