15 Ocak 2016 Cuma

MASA OLABİLEN FONKSİYONEL SEHPA İLE TANIŞIN

Masa olabilen sehpa, modern çağın getirdiği ergonomik bir sehpa modelidir. Salonunuzun ortasında kare ya da dikdörtgen şeklinde duran bir sehpayı, kolayca açarak yemek masasına dönüştirmek istermisiniz? Ama öyle basit bir yemek masası değil, bildiğiniz 70x120 ya da 80x140 ebatlarında rahatça yemek yiyebileceğiniz 4 ya da 6 kişilik bir yemek masası. Yada laptop ile çalışma yapabileceğiniz bir çalışma masası. Ya da daha fazlasını yapabileceğiniz bir salon masası. Evet yanlış duymadınız. Modern çağın getirdiği mucizelerden birisi olan masa olabilen sehpa ile artık sizinde tanışma vaktiniz çoktan gelmiş olmalı.


Kare ya da dikdörtgen ebatlarında üretilen masa olabilen sehpa çeşitleri, içerisinde monte edilen mekanizmaları sayesinde küçük dokunuşlarınız ile modeline göre masaya dönüşerek sizin için tam bir ergonomik sehpa olmaktadır. Ya da ergonomik bir masa. Siz nasıl yorumlarsanız artık. Ergonominin anlamı kendini size göre değiştiren herşey demektir. Sizde bu müthiş tasarımların ergonomisi ile tanışmak istemezmisiniz?





Birbirinden farklı renk seçenekerli ile üretilen masa olabilen sehpa modelleri, modern çağın bir sembolü olabilecek rağbeti çoktan görmeye başladılar bile. Henüz yeni evlenenlerin evlerinde çoğu zaman karşınıza çıkan masa olabilen sehpa modelleri sizi hiç şaşırtmadımı? Bence şaşırtmış olmalı ve hatta kesinlikle bunu nerden aldınız diye soruları size sordurtmuş olmalılar. Fonksiyonel sehpalar olarakta bilinen ve yorumlanan masa olabilen sehpa çeşitleri arasında artık ilk çıktığı zamanlardaki gibi modeller yok. Çığır açacak seçenekleri ile ürün yelpazesini yenileyen ve yenilemekle kalmayan birbrinden farklı tasarımları bünyesine sokan fonksiyonel sehpam modelleri artık her evin modernizmine yeni bir ışık tutmaya çoktan hazırlar bile.










Hani bir şey ilk çıkarıldığında pahalı olur ya. Fonksiyonel sehpalarda da bu süre gelen alışkanlık malesef başımıza geldi. Ama artık çok uygun fiyat etiketleri ile ve en uygun ödeme seçenekleri ile satın alabileceğiniz ve hatta sıra dışı tasarımları ile dekorasyonun son damlasına kadar size yaşatacak masa olabilen sehpa modelleri emin olun var. Siz de bu müthiş tasarımların heyecanına daha fazla ayak direyemeyeceğim diyorsanız www.yemekmasasi.net adresinden yada +905447290775 numaralı müşteri temsilcisinden destek alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder