3 Ocak 2016 Pazar

MUTFAK MASALARI

Mutfak masaları ev içerisinde kullanılan mobilyalar içerisinde önemli yeri olan tasarımlardır. Mutfak masası modelleri gerek mutfak gerekse salon üzerinde birçok amaç doğrultusunda kullanılabilmektedir.


Özellikle kalabalık aileler içerisinde olmazsa olmaz bir mobilya parçası mutfak masaları pratik çözümler ile hem yemek saatlerinde yanınızda oluyor hem de dekorasyon hususunda evinizin yanınızda olmayı başarıyor. Misafirlerinizinde beğenisini kazanmak adına mutfak masası çeşitleri üzerinde evinizin için uygun olabilecek fonksiyonel özellikli modern yapılı seçeneklerinden faydalanabilirsiniz.

Günümüzün yeni trend modelleri arasında yer alan cam mutfak masaları estetik anlayışını bir hayli üst düzeyde yaşatırken ev dekorasyonu hususunda özel yerini koruyor. Klasik mutfak masaları ise genel olarak ahşap ve plasik malzemeleri kullanılarak yapılmaktadır. Yeni moda mutfak masaları ise temperli cam yüzeyli nikel metal ayaklı tarzında üretilmektedir. Geniş mutfak alanınız varsa burayı yuvarlak mutfak masası modelleri tercih ederek değerlendirebilirsiniz.








Yeterli bir alanınız yok ise dikdörgen, kare masaları duvara dayayıp kullanabilirsiniz. Dar mutfaklar için ise katlanır mutfak masası ve sandalyeleri tercih edilmelidir. Ayrıca ufak mutfaklar için yeni teknoloji sistemleri içerisinde yer alan duvara monte mutfak masaları kullanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder