2 Şubat 2017 Perşembe

Merinos Halı

Dünyaca ünlü ve Türkiye’nin de öncü halı markalarından olan Merinos Halı, her yıl olduğu gibi bu yıl da sıra dışı tasarımları ve uygun fiyatları ile müşterilerinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Her evin ihtiyacı ve en önemli aksesuarlarından biri olan halılar, Merinos Halı farkı ile birleşti. Tarzını ve kalitesini bilen siz değerli müşterilerimizi, çalışma alanlarında da yalnız bırakmamak için ofis ve işyerlerine özel vazgeçirilmez modelleri ile de karşınızda.  Peki, hemen şimdi tüm yaşam alanınıza yeni, renkli ve güzel bir sayfa açmaya hazır mısınız?


Aradığınız her model Merinos’ta!
Merinos Halı, geniş ürün yelpazesi ile hem klasik hem de modern zevke sahip kişilere hitap ediyor.  Evinize, mobilyanıza ve zevkinize uygun bir model bulmakta hiç zorlanmayacaksınız. Yeni tasarımlarıyla her renge ve her dekorasyona uyum sağlayan modellerimizle artık içiniz rahat.
Her biri özenle dokunmuş bu halılar, kaliteyi ve şıklığı bir araya getiriyor. Kaliteden ödün vermeden üretilen Merinos halıları, uzun yıllar boyunca güvenle kullanabilirsiniz. Ayrıca satın aldığınız günden itibaren ürününüz 2 yıl boyunca firma garantisi kapsamında olacaktır.





2017’te yaşam alanınıza yeni bir renk katın!
Halılarınızı yıkatmaya son! Bu fiyatlarla bu kaliteyi kaçırmayın, bırakın eskiyen halılarınız eski kalsın. Artık yeni bir halı, hem de Merinos Halı almanın tam zamanı. Eski halınızı değiştirip, Merinos Halı’nın tasarımlarıyla hayatınıza renk katın…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder